Fortæl fortæl

Der skal også være en dansk udgave af Tell a Tale, og den er tilmed ganske gratis, i hvert fald indtil videre. Her er link til app store. Teksten fra app store:

“Sæt jer sammen med børn og venner og fortæl historier på skift. Fortæl fortæl er et univers af ord og billeder, der kan få fortælleglæden til at blomstre hos alle. Du får den første og den sidste sætning af en historie og dertil kommer tre billeder. Så er resten op til dig. Er du sjov? Er du god til at finde på? Kan du få det hele til at hænge sammen?
Fortæl fortæl kalder på fantasien, men udvikler også din evne til at strukturere og disponere, til at bygge op og runde af.
Fortæl fortæl fungerer på mange niveauer og kan bruges af både børn og voksne.

Koncept og tekster af Astrid Heise-Fjeldgren”

Konceptet er stadig under udvikling, så vi modtager meget gerne forslag til forbedringer til astrid@ipamki.com (vi modtager også gerne uforbeholden ros). Hvis du har lyst til at se din egen tegning eller dit eget foto i en senere udgave, er du meget velkommen til at sende den til astrid@ipamki.com. Vi kan ikke garantere, at alle bidrag bliver brugt.

Fortæl fortæl screenshot

Comments are closed.